Husets skønne omgivelser:

Bisserup

 Bisserup er beliggende i Holsteinborg Sogn ved Smålandsfarvande, et underskønt natur område, hvor du også kan besøge Holsteinborg park, og komme tæt på standen og de mange vadefugle.

Noret er der enge og skov, lige til en dejlig spadseretur, der kan føre op til det smukke Holsteinborg Slot.

Bisserup strand ligger 3.3 km mod syd og i Bisserup finder du også en dagligbrugs, Bisserup kro med skøn mad, Fiskecafe. En gang om ugen fiskehandler, Grill og Ishus, Bisserup camping med lille købmand og frisør.

Kristiansholm plantage

Skoven er en blandingsskov med gamle løvtræer, og der er en skoveng som afgræsses af får. I vestsiden står nogle gamle egetræer, der er 200-250 år gamle. Skoven ligger ud til havet med en god badestrand, og en flot udsigt ud over Karrebæksminde Bugt, og er absolut et besøg værd. Her finder du også en spejderlejer, med legeplads, mellem de høje kroner-

Skønne Karrebæksminde og Enø ligger 8 km mod sydøst.

Her finder du den ikoniske græshoppebro, der forbinder Sydsjælland og Enø og springer åben for at gøre plads til de store sejlbåde, der skal fra Smålandsfarvandet ind og lægge til kaj ved havnepladserne i fjorden.

Besøg de lokale producenter og lad smagsløgene gå op opdagelse i lokale vine fra Vesterhavegaarden Vingård og Enø Bageri der lokker med skøn, hjemmelavet is. Byen byder også på et stort udvalg af skønne restauranter og cafeer helt ned til kanalen, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad.

PÅ Enø finder du Cafeer, Grillhus, Restauranter, Ishus, lille Slagter, Fiske hus, Bager og Tøjbutikker. Som sommeren div popup Spisesteder og Is. En skøn badestrand, kite-surfing, Lystbådehavn.

I Karrebæksminde finder du Fiskehus med Røgeri, Køkkengrejbutik, Tøjbutikker, Restauranter, Cafe, Sparmarked, Lystbåde, sommer Markeder om lørdagen, Hæveautomat, Benzin tank, Netto, Frisør, Designer Smykker, Delikatesse og Vin, Pandekagehuset, Konference hotel.

Menstrup 4 km

Menstrup Skole og Supermarked.

Menstrup kro og Menstrup revy.

Fodsporet

Fodsporet – cykel- og vandresti

Fodsporet er en natursti, som er anlagt på den nedlagte jernbanestrækning mellem Slagelse-Næstved og Dalmose-Skælskør.

Fodsporet er 48 km lang. Du kan gå, løbe, cykle eller lufte hunden i snor på en 2,5 meter bred asfalteret sti gennem de smukke og afvekslende sydvestsjællandske landskaber.

Langs ruten er der er shelters, wc, drikkevand, bålhytter, sundhedspladser og sundhedsspor i nærheden af ruten. Der er desuden to ridespor mellem Tjæreby-Dalmose og Hyllinge-Fodby.

Sandved 6 km

Askegaarden Apartments ligger i en bygning fra slutningen af ​​det 18. århundrede, omgivet af natur. Der er gratis wi-fi og lejligheder med komplet køkken.

Grønbohallen og Skole

Efterskole

Galleri

Pizzaria

Købmand

Fuglebjerg

Der er 11 km til fuglebjerg.

Superbrugsen, Netto, Aldi, apotek, frisører, borger service, bibliotek.skole, Pizzaria, Fuglebjergkro, lægehus, fodtearpi, sundhedscenter, blomster.

Fuglebjerghallen, med div aktiviteter.

Busterminal.

sport.

Der er 17 km til Næstved og Skælskør, to skønne byer til hygge og shopping.

Huset ligger lige mellem Skælskør og Næstved. det tager 17 min at køre.

Skælskør er en ældre købstad.

Skælskør nævnes første gang i 1231, i Kong Valdemars Jordebog, som Skælfiskør der betyder “byen ved muslingestrandbredden”. Og du finder en skøn strand ved Kobæk, her er også konference hotel og restauranter.

I selve byen er der masser af mulighed for at få ud og spise eller shoppe. Byen har en fantastisk vinhandel, mange frisører, tøj, optikere, is, sko og antik og glas.

Seværdigheder.

Skælskør havn

Herreborgen Borreby, med enestående natur.

Borreby mose

Bymuseum

Biograf

Guldagergård Park

Næstved

Næstved er en gammel dansk købstad, der ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb.

landets 15. største by og Sjællands femtestørste by

I Næstved har du Næstved storcenter og der bygges nu endnu et center. Div. Byggemarkeder. Shopping i centrum.

Mange Restauranter, Cafeer, Ishus, Bar, og Bodega.

Næstved Arena, Næstved Hallen, du kan dyrke mange sportsgrene, her iblandt speed skating på inliners.

Kultur.

Universitet Professionshøjskolen Absalon og mange andre.