Parken er på 4700 m2, Vedligeholdelses let og smuk

Min drøm var at anlægge en park lignende have, så først skulle der en masse træer til. Derudover var planen at have træer og buske der blomster for at slippe for, for mange tidskrævende bede. Haven/ parken rummer i dag, mere end 300 navngivne træer og buske. Jeg har et hæfte med alle navne og der er nummer skilte på træer og buske i haven så det er nemt at finde ud af hvad den enkelte er for en størrelse. Så du finder træer med meget spændende bark, et der skifter bark farve vinter/ sommer, mange der blomster op til et par måneder. Nogle har mange forskellige farver sommeren igennem, så uanset årstid, er her altid farver og noget spændende at gå på opdagelse efter.

Netop fordi parkens træer og buske har så meget unikt at byde på, har jeg aldrig savnet bede fuld af blomster. ikke fordi jeg ikke kan lide bede, men simpelthen fordi de er tidskrævende og denne park skal være til at holde, selv om man arbejder fuldtid. Der skal være tid til at nyde den, dens mange hyggelige kroge, rum og det lange kig ud i naturen store vider og indtryk. Naturen helt tæt på. Bambi kommer helt ned til huset og drikker af vandspejlene, Pindsvinet bor under terrassen. Fuglene fylder dagen med sang, spætten hakker i barken, ren idyl.

Der er noget at se på året rundt, Mange blomster og jeg har også lagt vægt på spændende blade og stammer. Det er meget en natur have, så der er også vilde planter og blomster. Plænen bugner med violer og tusindfryd..

Om vinteren blomster Mahonie Winter Sun med de skønneste gule klokker fra oktober til marts, om sommeren har den blåbær, En anden vinter blomster er vinter jasmin,

Cornus Kausa; som parken har 5 stk. af, et underskønt træ/busk, så unik i hele dens blomstring. Cornus Kausa har ikke knopper der springer ud, den får små nuttede blomster der vokser sig store og smukke fra maj til juli, med vidunderlige farve skift undervejs, Efter blomstring får den bær, på størrelse med hindbær og meget røde, Disse kan spises I USA laver man marmelade af dem. Men det er ikke slut endnu, efter bær kommer de mest fantastiske efter års røde farver på bladene, Det er da så fantastiske på et træ!

Dette afsnit bliver for langt hvis jeg skal nævne alt, så gå på opdagelse i dette afsnit og dets under afsnit

MVH Blue